Faza

Dreamtime

Artikelnummer: FAZADREAMTIME

Lagerstatus: 8

Faza Brushes tillverkar utan tvekan de finaste och mest kompetenta borstarna på marknaden. Varje borste från Dreamtimekollektionen är helt unik.
299  :-
ELLER

Detaljer

Med sin kollektion Dreamtime har Ivaylo velat att naturens egna former ska ta plats i finrummet. Han har helt sonika gått ut i skogen och samlat najsa grenar med intressanta former och tillverkat borstar av fantastisk kvalitet. 

Alla borstarna är handgjorda av den bulgariska klättraren Ivaylo. Borsten är så klart av vildsvinsborst vilket har visat fungera bäst på klippa oavsett sort. Plastborst är för hårda och sprätter mer än går ned i klippans struktur och är därför sämre till syftet. Dessutom bidrar plastborst till att greppen kan bli polerade samt att plast hamnar i naturen. En annan stor skillnad mot standardborstarna på marknaden är att istället för att binda fast borsten har Ivaylo limmat fast borsten mycket tätare än vad man kan binda dem. Det resulterar i mer kompakt borst som borstar bättre och håller längre. Som om detta inte vore nog har Ivaylo tänkt på borstets utformnad. Vildsvinsborsten är längre i fronten där de slits som mest vilket också resulterar i längre livslängd.

Tänk på att om du beställer en borste från Dreamtimekollektionen kan borsten i princip se ut nästan hur som helst. De kan vara stora, små, krokiga, raka, tunna eller tjocka. Alla borstarna är som sagt tillverkade för hand och helt unika, vilket är vackert och har sin charm.

Material:

Olika typer av träslag beroende på vad Ivaylo hittar ute i skogen. Vildsvinsborst.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension