Rea

Ocun

Paddy Sundance

Artikelnummer: 02473

Lagerstatus: 5

Sundance är Ocúns lättaste, smidigaste och billigaste crashpad. Den funkar till det mesta utom de högre högbollarna. En bra standardpadda.


Notera att vi inte skickar crashpads. Det går att köpa dessa i webshopen men bara för upphämtning i den fysiska butiken.

1 699 :- 1 999 :-
ELLER

Detaljer

Sundance är Ocúns lättaste, smidigaste och billigaste crashpad. Den funkar till det mesta utom de högre högbollarna.

Ocún Sundance är en bra standardpadda som har följande detaljer:

-Den viktigaste komponenten i en crashpad är fyllningen. Ocún Sundance har två lager skum. Första lagret du landar på består av hela 40 mm PE-skum (Polyeten) av hög densitet. Ju högre densitet desto bättre då det garanterar lång livslängd. Det andra lagret består av 50 mm av vad Ocún kallar PUR-foam, vilket är ett skum med mjuk elastomer av Polyuretan. På vanlig svenska innebär detta ett skum som har lägre densitet men som kan töjas avsevärt utan att materialet brister, och att de ursprungliga dimensionerna återtas, när belastningen upphör.

-Fodralet består av slitstark Nylon (det gula). Undersidan består av en gummerad Nylonväv vilket innebär att Sundance inte suger åt sig väta eller att det fastnar så mycket smuts på sidan du sedan ska bära på ryggen eller lägga i bilen. Nackdelen är att den svarta vattentäta delen kan bli varm mot ryggen. 

-Bärsystemet är följsamt och bekvämt. Axelremmarna är tillverkade av gummi och skum. Detta innebär att dessa inte heller vill dra åt sig väta eller smuts. Axelremmarna är perforerade och detta borgar för en bättre andning. Axelremmarna går att konfigurera som ryggsäck eller som en axelväska.

-Möjligheten att konfigurera Sundance som en vanlig crashpad eller som en avlång padda för traverser eller för att bättre få plats på trånga ställen. Detta görs med dragkedjan som fäster de två halvorna mot varandra.

-Spännen i aluminium borgar för att de inte går sönder.

Vikt: 4,4 kg.

Storlek utfälld: 100x120 cm eller 200x66 cm.

Storlek hopfälld: 100x66x18 cm.

Tjocklek: 9 cm.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension