Rea

PocketRocket 2 Mini Stove Kit

Artikelnummer: 10379

Lagerstatus: 1

MSR Pocket Rocket 2 Mini Stove Kit är en smidig och prisvärd kökslösning för en person.
999  :- 1 299 :-
ELLER

Detaljer

Om du mest kokar vatten till frystorkad mat och kaffe eller te är detta en smutt lösning som är lätt, packar smått och inte kostar skjortan.

Själva kitet består av den välbeprövade brännaren Pocket Rocket 2 och Trail Mini Solo Cook.

Detta är den senaste versionen av Pocket Rocket. Den har kraftigt förbättrade kärlstöd som är mer stabila och som passar till fler olika storlekar av kärl, den är mindre i packat format och den är lättare. Den är också en av de billigaste brännarna på marknaden med en riktigt bra driftsäkerhet. Driftsäkerheten är högt prioriterad när det kommer till brännare och vår erfarenhet säger att MSR tillsammans med Soto har den högsta driftsäkerheten på sina brännare som finns på marknaden. Minst krångel och minst reklamationer. Sitt lilla brännarhuvud till trots har Pocket Rocket 2 en väldigt fininställd justering av lågan. Den går från en fin försiktig låga bra nog för en risotto till en jetstråle som smälter snö eller kokar upp vatten på nolltid (Nja, inte riktigt. En liter vatten tar 3,5 minuter att koka upp) förutsatt att det inte blåser för mycket då vill säga. Har fått Editors Choice av Outdoor Gear Lab 2018.

Kärlet på 0,75 liter är tillverkat av hårdanodiserad aluminium. Kärlet har ett isolerat grepp som gör det najs att hålla i även om det är varmt eller för den delen kallt ute. Greppet gör att du skulle kunna lämna tage/tamojen (kärt barn har många namn) hemma och spara ytterligare plats och vikt. Locket till kärlet dubblar också som sil. Det kommer också med ett plastkärl som kan användas som matkärl, mugg eller mätkärl då den har mått angivet på ena sidan. I detta aluminiumkärl får en gastub på 100 gram plats tillsammans med resten av tillbehören.

Observera att det inte medföljer någon gas.

Vikt totalt: 276 gram

Pocket Rocket 2:

Certifierad: CE 0051

Vikt: 73 gram

Bränsle: Gas

Effekt: 8200 BTU/h vilket i runda slängar blir 2403W

Koktid för en liter vatten: 3 min. och 30 sek.

Diameter på brännarhuvud: 31 mm

Trail Mini Solo Cook:

Vikt: 203 gram

Volym i aluminiumkärlet: 0,75 liter

Volym i plastkärlet: 473 ml

Tamoj i aluminium.

Lock i plast.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension