FrictionLabs

Secret Stuff

(1)
Artikelnummer: secretstuff

Lagerstatus: 3

Friction Labs Secret Stuff har högre andel Magnesium Karbonat, är skonsammare mot huden och är en renare produkt än de vanliga flytande kritorna på marknaden.
189  :-
ELLER

Detaljer

Friction Labs Secret Stuff Alcohol Free har mer Magnesium Karbonat, är skonsammare mot huden och är en renare produkt än de vanliga flytande kritorna på marknaden. Faktum är att det inte riktigt kan kallas flytande krita, det är mer som en kräm eller som de själva skriver på förpackningen...en gel.

Denna gel är mycket drygare än vanlig flytande krita. Friction Labs hävdar att en tub räcker till 100 användartillfällen, vilket får anses som bra för 75 ml. 

Secret Stuff har tre ingredienser; Isopropyl Alkohol, Magnesium Karbonat och vatten. Alkoholen gör att huden blir både renare och torrare vilket ger en bättre bas för vanlig krita och att den sitter kvar längre. Har du känslig hud eller torrare händer redan från början rekommenderar vi Secret Stuff Alkohol Free istället.

En del anser att Secret Stuff är så bra att de inte använder någon annan krita medans andra inte känner någon skillnad alls jämfört med andra standardkritor. Som så mycket annat är det till viss del en subjektiv upplevelse över hur olika produkter med Magnesium Karbonat presterar. Bara du vet om du tycker det är värt priset och det är ju svårt att veta innan du provat. Lite Moment 22 över det hela.

Skillnader mellan olika kritor är sammansättningen av Magnesium Karbonat, Kalcium Karbonat, torrgörande ämnen, tungmetaller och andra utfyllnadsämnen. Även de som säger att de har 100% Magnesium Karbonat i sin krita böjer på sanningen. Inte ens Friction Labs, som hävdar att de har högst andel Magnesium Karbonat i sin krita, säger att de har 100% Magnesium Karbonat. De flesta tillverkare av krita har en blandning av Magnesium Karbonat och Kalcium Karbonat för att det helt enkelt blir för dyrt med bara Magnesium Karbonat. Magnesium Karbonat är bra för klättring och Kalcium Karbonat-not so much.

De flesta upplever att Friction Labs sitter kvar bättre på händerna. En annan aspekt är att vi har kunder som är känsliga/allergiska för tungmetaller som upplever mindre eller ingen irritation när de använder Friction Labs än de andra tillverkarna av krita de provat.

Ingredienser: Isopropyl Alkohol, Magnesium Karbonat och vatten.

Volym: 75 ml

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Bästa jag testat by Rikard Berle (Skrevs den 2021-11-15)
Bästa flytande kritan jag använt. Rekommenderas för andra med svettiga händer. Tomoa Narasaki menar att den gör att problem känns två grader lättare och jag håller med (nästan).