Sea to Summit

Alphalight Spork Long Handled

Artikelnummer: ACUTALSPKL

Lagerstatus: 6

Sea To Summit Alpha Light Spork Long Handled är en makalöst lätt spork med långt skaft i hårdanodiserad aluminium.
119  :-
ELLER

Detaljer

Sea To Summit Alpha Light Spork Long Handled är en makalöst lätt spork med långt skaft i hårdanodiserad aluminium. Frågan är om inte besticken i Sea To Summits bestickserie är de lättaste besticken på marknaden? De är lättare än motsvarande bestick i titanium och trä (förutom om du har tur och får tag i ett lätt exemplar av Gossamer Gears långa sked som kan väga så lite som elva gram). Det är möjligt att det finns lättare bestick i plast men då till lägre driftsäkerhet, det vill säga att de lättare går sönder och inte har samma livslängd. Inte nog med att de är lätta och tåliga, de är billiga också.

Alpha Light Spork Long Handled är tillverkad av en hårdanodiserad aluminium. Detta innebär att Sea To Summit kan tillverka bestick av redigt tunn aluminium då anodiseringen fungerar som ett stärkande exoskelett. Formen på handtaget ökar också styrkan jämfört med om det hade varit platt. 

Alpha Light Spork Long Handled har ett längre skaft för att du ska få maten i munnen istället för på händerna när du äter ur en påse med frystorkad mat.

Skeden är bra men gaffelfunktionen är som alltid på denna typen av spork inte jättebra då tänderna gärna blir för korta för att vara effektiva.

Sporken kommer tillsammans med en utrustningskarbin, denna ingår inte i vikten på tolv gram.

Vikt: 11 gram.

Material: Hårdanodiserad 7075-T6 aluminium.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension