Crashpads

Crashpads

Det här är en dirty business där det finns många lycksökare i form av oseriösa företag som vill göra sig en hacka. Det är inte helt ovanligt att det ”fuskas” med fyllningen i crashpads. Fyllningen är den viktigaste komponenten i en crashpad, vilken även är den dyraste om tillverkaren är seriös. Bra skum är dyrt, punkt slut. Det känns kontraproduktivt att köpa en billig crashpad som inte dämpar fall, då fallerar liksom hela idén med en crashpad. Om du inte vet om du tycker bouldering är kul och bara vill prova tycker vi att du ska hyra en crashpad till att börja istället för att köpa en billig crashpad som inte håller måttet. Vi hyr ut crashpads och det gör även Klätterfabriken i Göteborg.

Vi har örnkoll på fyllningarna i de crashpads vi säljer. Vi har även långtidstestat de flesta. Om vi får leveranser med crashpads med dålig fyllning skickar vi tillbaka dem till leverantören.

Notera att vi inte skickar crashpads. Det går att köpa dessa i webshopen men bara för upphämtning i den fysiska butiken. Detta för att frakten är helt ohemult dyr. Anledningen till att de finns med är att vi vill kunna visa utbudet den fysiska butiken har för eventuella besökare.

Filtrering och urval
Varumärke :
 1. Mammut
 2. Moon
 3. Ocun
 4. Petzl
Storlek :
 1. Small
 2. US 9,0 (42,0)
 3. 70 m
 4. S
Pris :
 1.  
  2099:-
  4499:-

7 artiklar

Stigande ordning

7 artiklar

Stigande ordning