Black Diamond

Big Air Xp Package

Artikelnummer: BD6200830000ALL1

Lagerstatus: 2

Black Diamond XP är en klassisk "hink" med extra friktion som fungerar för de flesta discipliner inom klättring. Här i paket med Black Diamond Mini Pearabiner karbin.
469  :-
ELLER

Detaljer

En bra broms till de flesta discipliner och hittills helt klart vår bästsäljare. Dock har hjälplåsande bromsar som Black Diamond Pilot eller Edelrid Jul2 börjat ta över förstaplatsen, främst när det gäller gymklättring.

Bra friktion i de räfflade spåren. För bästa valmöjlighet går det att vända på bromsen för mer eller mindre friktion. Friktionssidan ger tre gånger högre friktion och ger således mer kontroll för en lättare person att ta fall och fira ned en tyngre person. Om man klättrar inomhus på tjocka slitna rep som är svåra att få en bra rephantering med vänder man helt sonika på bromsen för att minska friktionen. Fungerar fint även till isiga rep då räfflorna ger extra bett i repet.

Funkar fint till all typ av klättring. Dock har klättergymen börjat rekommendera hjälplåsande bromsar (som ATC-Pilot eller Jul2) istället.

ATC XP står för Air Traffic Controller Extra Power.

Här i paket med Black Diamond Mini Pearabiner skruvkarbin.

*Bra friktion.
*Lätt.
*Slitstark.
*Prisvärd.

Black Diamond ATC XP:

Fungerar från 7,7mm till 11mm rep.

Vikt: 64 gram

Black Diamond Mini Pearabiner:

Styrka:

Stängd grind: 24kN.

Öppen grind: 8 kN.

Över grind: 7 kN.

Grindöppning: 20 mm.

Vikt: 69 gram.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension