Bucket Waxed Canvas Gunpowder

Artikelnummer: 865392000447

Lagerstatus: 1

Är du en person som bara unnar dig det bästa, tycker om fint hantverk och gillar att stödja små passionerade företag? Då är det läge att kolla in Static Climbings handgjorda buckets.

699  :-
ELLER

Detaljer

Static Climbing grundades 2014 av Taylor Carpenter. Kritpåsarna är in i minsta detalj handgjorda i San Diego, CA, USA av Static Climbing som består av Taylor Carpenter (grundare och sömmerska, se bild), Lauren (sömmerska) och Duncan som förbereder och klipper till materialet.

Materialet i Waxed Canvas serien är lokalt anskaffat hos små specialistbutiker och distributörer för att samtidigt stödja andra småföretag. Materialen är också av den bästa kvalitet de kunnat hitta på marknaden. Den kraftiga vaxade canvasväven gör kritpåsarna slitstarka, vattenavvisande, styvare (bra för att de håller sin form och vissnar inte som de flesta andra buckets gör) och de blir bara vackrare med tiden i och med att de får en fin patina.

Inne i påsen finns den obligatoriska fleeceliningen, denna är också av högre kvalitet än standard då den inte släpper lika mycket material som vanlig fleece gör. Det är miljömässigt snällare och så håller det längre. Och bara för att det är kul, unikt och ger den där sista finishen har varje bucket fått vila på en bädd av lokalt anskaffad ekologisk Lavendel vilket gör att de luktar gott.

Static´s Boulder Buckets kommer med följande detaljer:

  • Rullstängning med både kardborre och rem med ett kraftigt spänne från YKK.
  • Ficka med en riktigt kraftig dragkedja från YKK på baksidan.
  • Tre stycken borsthållare.
  • Två fickor på framsidan som stängs med kardborre.

Sammanfattningsvis kan man säga att kritpåsarna från Static Climbing är bland det finaste hantverket vi stött på och kan lätt skrivas in i ditt testamente med tanke på kvalitet och livslängd.

Läs mer om Taylor under fliken Produkttester.

Längd: 23cm 

Bredd: 20cm

Höjd: 23cm  

Stängning: Rullstängning med både kraftig kardborre och rem med kraftigt spänne från YKK.

Fickor: Tre stycken. Två med kardborrestängning och en med kraftig dragkedja.

Borsthållare: Japp, tre stycken

Lining: Anti-pill fleece

Material: Vaxad canvas

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension