Metolius

Cam Lube

Artikelnummer: CAML001

Lagerstatus: 5

Få forumtrådar är lika långa som diskussionen om vad man ska använda som smörjmedel till sina kammar. Metolius Cam Lube är ett bra alternativ som är framtaget till just detta.
89  :-
ELLER

Detaljer

Få forumtrådar är lika långa som diskussionen om vad man ska använda som smörjmedel till sina kammar. Metolius Cam Lube är ett bra alternativ som är framtaget till just detta. Även om ryktet elakt säger att Metolius bara tagit en av Finish Lines produkter (smörjmedel till cyklar) och satt på en egen etikett.

Oavsett vilket, det viktigaste är att det fungerar väl utan att göra åverkan på dina dyrgripar. Och Metolius Cam Lube levererar.

Metolius Cam Lube är vaxbaserat. Det är bra. Det innebär nämligen att det torkar efter applicering och på så sätt inte drar åt sig onödigt mycket skit och ligger som en skyddande hinna på de smörjda delarna. Metolius säger också att Cam Lube är self-cleaning. Med det menar de att när det ändå fastnar skit på kammen och således också på vaxytan ska denna delen av vaxytan trilla loss. Vi har ingen aning om detta fungerar i praktiken men det låter ju bra.

Gör rent dina kammar i varmt vatten, med tandborste och torka dem innan applicering. Var noga med att dra tillbaka "triggern" flera gånger i det varma vattnet för att få skiten att lossna och se till att slingan inte blir involverad i städandet.

Var sparsam när du smörjer dina kammar, du behöver inte mycket Cam Lube för att det ska bli najs. 

Volym: 60 ml.

Rock & Ice informerar om hur du bör ta hand om dina vänner

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension