climbOn

Creme, 2.3 oz

Artikelnummer: COW006

Lagerstatus: 10

Climb On Creme har i stort sett samma ingredienser som Climb On Bar men är tänkt att ha på lite större områden än fingertopparna som till exempel större delen av kroppen om du klättrat genom köttkvarnen The Harding Slot på Astroman eller brännskador efter rep. You will scream if you run out of creme!
199  :-
ELLER

Detaljer

Vi påbörjar den här produktbeskrivningen lite annorlunda.

Som den kritiska konsument du säkert är frågar du dig följande; finns det några vetenskapliga studier som stöder det Climb On och alla som säljer det skriver? Det enkla svaret är...nej, det gör det inte. Det finns många lycksökare som bara vill tjäna sig en hacka och som har mantrat "There is a sucker born every minute"och det har dykt upp flera mer eller mindre seriösa aktörer inom detta segmentet de senaste åren. Det är bra att ifrågasätta. Vi upplever att den här produkten levererar, annars hade vi inte haft den i vårt sortiment.

Med detta avklarat kan du läsa igenom resterande produkttext lite mer nyanserat.

Vi har sålt Climb On sedan många år tillbaka. Vi har inte haft en enda kund som är missnöjd med hur Climb On presterar, i alla fall ingen som har gett sig till känna. Polly (skaparen av Climb On) lanserade denna produkten redan 1996 och vi kom i kontakt med produkten när svenska klättrare som reste runt i världen hade med sig Climb On hem till Sverige igen. De flesta lovprisade produkten men vi var till en början rätt skeptiska. Vi kontaktade Polly som skickade över en massa prover och resten är historia.

Climb On Creme har visat sig fungera fint till återhämtning av sliten och tunn hud, såriga händer om du jammat för mycket utan jamhandskar, torrsprickor efter krita, flappers och uppmjukning av valkar. Cremen är till skillnad från baren tänkt att använda över lite större områden. Till exempel om du har stora skrapsår eller brännskador efter dålig rephantering är det najsare att försiktigt smörja in dessa områden med cremen än att trycka en hård bar mot såren. Climb On fungerar genom att vara återfuktande under lång tid. I och med att det är bivaxbaserat ligger det kvar på huden så länge du inte håller på att pilla på grejor efter applicering. Detta gör att det bäst appliceras innan du går och lägger dig och låter det verka under natten då du förhoppningsvis sover och inte pillar på grejor. Det är ingen hit att till exempel ta på Climb On och sedan swipa på telefonen. Vi har till och med infört Climb On förbud för personalen under arbetstid efter att kassadatorn klibbade igen.

Polly har som motto att det du inte kan äta ska du inte ha på huden. Så alla produkter från Climb On är vad man kallar "food grade". De är också 100% växtbaserade och GMO-fria.

Vi hade inte haft denna produkten i butiken om vi inte upplevt att den levererar.

 

Ingredienser:

Vitis Vinifera (olja från druvkärnor)
Prunus Armeniaca (olja från aprikoskärnor)
Butyrospermum Parkii (ekologiskt och Fair Trade Sheasmör)
Aloe Barbadensis (ekologiskt aloe vera gel)
Cera Alba (oraffinerat gult bivax)
Triticum Vulgare (kallpressad vetegroddsolja)
Lavendula Angustifolia (essentiell olja av lavendel)
Citris Vulgaris (eterisk olja som utvinns från pomeransträdets blommor)
Rosa Mosqueta (ekologisk olja från nyponfrön)
Tocopherol (vitamin E)

Vikt: 65 gram.

Volym: 68 ml.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension