Klättring i Göteborg med Omnejd

Artikelnummer: 9789151953366

Lagerstatus: 13

Klättring i Göteborg med omnejd är den definitiva föraren för repklättring i Göteborg. Inte bara för att det är den enda föraren utan också för att Tomasz har gjort en riktigt bra förare med tanke på topos som gör det lätt att hitta, hur berget ligger i förhållande till väderstreck, hur snabbt det torkar, ledbeskrivningar m. m.
400  :-
ELLER

Detaljer

Klättring i Göteborg med omnejd är den definitiva föraren för repklättring i Göteborg. Inte bara för att det är den enda föraren utan för att Tomasz har gjort en riktigt bra förare med tanke på topos som gör det lätt att hitta, hur berget liggeri förhållande till väderstreck, hur snabbt det torkar, ledbeskrivningar m. m.

Det här är den senaste upplagan (nummer fyra) som kommer med en app från Vertical Life. Denna upplaga innehålller information om 55 klippor (tidigare upplaga hade 46 klippor) och 2392 leder (tidigare upplaga hade 1662 leder). Så du har att göra kan man säga. 

Tomasz har lyckats få till ett mycket bra format och upplägg på föraren som gör att det blir lätt att hitta både vägbeskrivningar till klippan (både med bil och kollektivt), bra topos när du väl är framme och bra ledbeskrivningar.

Om du är det minsta osäker på hur du ska föra dig i naturen, på annans mark och bebyggelse nära klättringen bör du ögonaböj kolla in filmen nedan från Svenska Klätterförbundet för att så många som möjligt ska kunna få njuta av klättringen i detta område även i framtiden.

Författare: Tomasz Ratajczak

Språk: Svenska men också engelska förklaringar över alla områden.

ISBN: 9789151953366

Antal sidor: 368

Utgivningsår: 2020

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension