Nylofume

Nylofume® Pack Liner Bags

Artikelnummer: NYLOPALIBA

Lagerstatus: 29

Nylofume Pack Liner Bag är något så exotiskt som en, i UL-kretsar, ikonisk plastpåse. Säljs som 2-pack.
139  :-
ELLER

Detaljer

Nylofume Pack Liner Bag är något så exotiskt som en, i UL-kretsar, ikonisk plastpåse.

Nylofume Pack Liner Bag är något av det lättaste du kan hitta för att hålla din packning torr. 26 gram väger en påse. I björntäta områden kan det vara intressant att veta att den också håller inne lukt effektivt, så länge du försluter den väl vill säga.

Det ursprungliga användningsområdet förklarar namnet. De är tillverkade av Nylon, därav Nylo. Nylofume Bag används till att skydda mat, mediciner och dyligt när man sanerar hus/lägenheter från ohyra med gas. Därav fume...Nylofume helt enkelt.

Det som gjort dessa påsar ikoniska är att de är tåliga i förhållande till sin vikt (tåligare än soppåsar), lätta med sina redan nämnda 26 gram, hyfsat billiga, genomskinliga så att det är lätt att se innehållet samt att de är lätta att laga om olyckan är framme.

Dessa liners är alltså tänkta att ha i ryggsäcken för att hålla packningen torr om monsunregnet skulle dra fram eller om du halkar vid vadet. Själva påsen är vattentät men du behöver försluta öppningen. De flesta stänger påsen genom att rulla öppningen som på en ryggsäck med rullöppning. Eller så tvistar du bara runt den ett par varv och viker ned den. 

Volymen på linern är 52 liter och passar således säckar där huvudutrymmet är runt 40-50 liter (du måste ju kunna försluta den också). Det går så klart att ha fler än en liner om din säck är större. Har du en mindre ryggsäck är det bara att klippa till den. En del använder också nedklippta Nylofume Bags som vatten- och lukttät liner i sin foodbag. 

Vi säger som LoneStranger i sin review i Trailspace "Yes, it is just a plastic bag, but a darn fine plastic bag"

Säljs i 2-pack.

Vi misstänker att du redan förstått det, men vi säger det ändå. Ryggsäcken och grejorna i linern på bilderna ingår inte. En Bonfus Altus för 139 kr, jo jo, det skulle allt smaka...

Vikt: 26 gram.

Volym: 52 liter.

Mått: 20 x 30.5 x 84 cm

Material: Nylon Polymer Film

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension