Pack Pods 3-pack

(2)
Artikelnummer: SMDPP3P

Lagerstatus: 12

Six Moon Design Pack Pods är till för organisering och för att maximalt utnyttja utrymmet i ryggsäcken.
629  :-
ELLER

Detaljer

Six Moon Designs Pack Pods är packpåsar formade efter innanmätet i ryggsäckar för maximalt nyttjande av volymen i säcken. Detta gör att det inte blir en massa onödiga mellanrum mellan olika packpåsar som det annars gärna blir. Tanken är att man staplar dem ovanpå varandra inuti säcken.

Podsen är tillverkade i silnylon med tejpade sömmar vilket gör podsen vattenavvisande. En stor öppning med dubbeldragkedja gör organiseringen enkel.

Vi måste säga att podsen från Six Moon Design är väldigt prisvärda i förhållande till vad man får och speciellt i förhållande till vad HMG´s pods kostar. Podsen från Six Moon design kommer bara i en storlek (7 liter) och väger 28 gram.

Vi kan inte välja vilka färger som kommer i detta 3-pack. Det kan vara vilken kombination som helst av följande färger; brun, orange, grön och blå. Men generellt sett brukar det vara tre olika färger i 3-packet.

Material: Silnylon

Vikt: 28g

Volym: 7 L

Mått: 30 x 20 x 10 cm

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Spiffing!! by Ulrick (Skrevs den 2020-04-16)
Ordning och reda i ryggan, slukar det mesta. Levde upp till sitt ryckte nu i påskhelgen. Tack för snabb leverans fjällsport. En Cliffbar, tumme upp...I´ll be back!
Toppen! by Robert (Skrevs den 2020-04-07)
Packpåsarna fyller ut ryggsäcken helt perfekt och dom sväljer en hel del. Underlättar organisationen väsentligt. Utöver produkten ska fjällsport ha en eloge för snabb hantering och riktig toppenservice!