Rea

Pamo

Pamostick Short

Artikelnummer: PASTSH

Lagerstatus: 3

Pamostick Short från Pamo är en stabil stick. Både teleskopstången och borsten av vildsvinsborst håller hög kvalitet.
499  :- 659  :-
ELLER

Detaljer

Pamostick Short från Pamo är en stabil stick. Både teleskopstången och borsten av vildsvinsborst håller hög kvalitet.

Borsten och infästningen till borsten är tillverkad av ABS-plast (arylonit butadiene styrene) som är slitstarkt och stöttåligt. Det är faktiskt samma typ av plast som används i klätterhjälmar vilket säger en del om tåligheten. Borsten på borsten (kan man egentligen säga så?) är så klart av vildsvinsborst vilket har visat fungera bäst på klippa oavsett sort. Plastborst är för hårda och sprätter mer än går ned i klippans struktur och är därför sämre till syftet. Dessutom bidrar plastborst till att greppen kan bli polerade samt att plast hamnar i naturen. Borstarna är utbytbara.

Huvudet som både borsten och teleskopstången fästs i är tillverkat av tåligt nylon och är justerbart 180 grader. Detta gör det till en fröjd att få till rätt vinkel på borsten för den där svårborstade slopern nästan två meter upp.

Teleskopstången är tillverkad av aluminium och är tredelad. Pamostick Short blir förhållandevis kort när den är ihopfälld (0,97 m) vilket gör den till en favorit för de som reser i och med att den lätt går ned i packningen.

Pamostick Short kommer med Pamobrush Large. Pamobrush Small för de mindre greppen samt finlir och Pamobrush Large (när du borstat slut på den medföljande) finns som tillbehör under just fliken tillbehör.

Tillverkad i Japan av Pamo.

Längd: 0,97-1,97 meter

Material:

Borsten är tillverkad av ABS-plast och vildsvinsborst.

Teleskopstången är tillverkad av aluminium.

Huvudet som både borsten och teleskopstången fästs i är tillverkat av tåligt nylon och är justerbart 180 grader.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension