Rhino Skin Solutions

Performance, 1.7 oz

Artikelnummer: RSSP17

Lagerstatus: 5

Rhino Performance är något så ovanligt som en vårdande kräm som samtidigt minskar svettningar. The Holy Graal för klättrare.
269  :-
ELLER

Detaljer

Rhino Performance är något så ovanligt som en vårdande kräm som samtidigt minskar svettningar. The Holy Graal för klättrare. The Holy Grail om du är fan av antingen japanska metalband eller Monty Python, kanske båda?

Tidigare har man fått välja mellan att antingen kleta på Antihydral för att minska svettningarna eller något vårdande som Climb On på kvällen för att vårda den stackars tunna huden i förhoppning om att den ska hålla för ytterligare en dags klättring. Kletade man på Antihydral riskerade huden att spricka eller bli för torr och att huden därmed blev känsligare och om man kletade på Climb On blev huden liiite bättre men var fortfarande så tunn att svetten sprutade åt alla håll. En annan nackdel med båda dessa alternativen är att det får samma resultat, man kan inte direkt använda händerna till något vettigt efter applicering. Därav applicering endast vid sänggående.

Med Rhino Performance behöver man inte välja. Performance innehåller Methenamine men lite mer sparsamt (4%) än Dry (8%) och Tip Juice (12%) samt vårdande ämnen som bland annat olja från druvkärnor, honung, lavendelolja, tea tree olja, avkok på rosmarin och vax. Så Performance både minskar svettningar och vårdar huden samtidigt. Den går också in i huden lättare än de flesta andra alternativ vilket innebär att du faktiskt kan använda händerna ett tag efter applicering. Med Performance är det lättare att behålla balansen mellan följsam, välmående hud och torr hud. Det går också att använda den mycket mer frekvent än till exempel Dry eller Tip juice. 

Rhino rekommenderar användning tre till fem dagar i veckan. Bra att veta är att om du applicerar Performance flera dagar på raken får man en kumulativ effekt, det vill säga att effekten av Methenaminet blir starkare för varje applicering.

Inte för att vi tror att du gör det men för säkerhets skull nämner vi att du inte ska applicera Performance i ögonen (?), näsan (but why?) eller dricka det. Då blir du en torr jävel och bör genast ringa giftinformationscentralen. De har hört de mest konstiga saker så du behöver inte skämmas.

Instruktion för applicering:
Tvätta händerna.
Prutta ut en ärtstor del kräm ur tuben och gnugga in den i händerna tills det är helt absorberat. Gör detta 6-8 timmar innan aktivitet.
Fler appliceringar ger en kumulativ effekt.
Efter den första appliceringen kan du applicera krämen en till tre gånger i veckan för att underhålla effekten.
Effekten kan räcka upp till fyra dagar efter applicering (beroende på hudtyp).

Tillverkad i Bend, Oregon, USA.

Volym: 50,27 ml (1,7 oz).

Form: Flaska med pump.

Ingredienser:
Vatten
Grape Seed Oil (olja från druvkärnor)
Honung
Stearic Acid (Stearinsyra från växtriket, fungerar som emulgeringsmedel)
Emulsifying Wax (från växtriket)
Peppermint Oil (olja från Pepparmynta)
Rosemary Extract (avkok på Rosmarin)
Lavender Oil (Lavendelolja)
Dimethicone (fuktbevarande, dock en kontroversiell ingrediens)
Methenamine 4% (antiperspirant)
Tea Tree Oil
Thyme Oil (olja från Timjan)
Willow Bark (bark från Pil)
Menthol

Tillverkad i Bend, Oregon, USA.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension