Pillowsack

Artikelnummer: 179056

Lagerstatus: 6

Granite Gear Pillowsack är både en packpåse och en kudde i ett.
249  :-
ELLER

Detaljer

Granite Gear Pillowsack är både en packpåse och en kudde i ett.

Använd den som en packpåse på dagen och som en kudde på natten. Packpåsen är vrängbar och på insidan finns en sida med fleece för att den ska kännas varm, mjuk och skön mot ditt vackra anlete. Packa den med förstärkningskläder du inte använder under natten.

Om du känner att du har tillräckligt mycket att putta in i kudden (ibland kanske man behöver förstärkningskläderna under natten) så är detta en av de lättare lösningarna för att få en bekväm kudde under natten. Att den dessutom dubblar som packpåse är ju inte fel i lättviktssammanhang. Ju fler användningsområden per attiralj desto mindre och lättare packning.

Granite Gear Pillowsack är en lätt och förvånansvärt välgjord packpåse i Silnylon. Med välgjord menar vi främst två saker;

  • När det kommer till sömnad, avslut av både sömmar och material samt materialval och detaljer har vi inte hittat några finare packpåsar än de från Granite Gear. 2.
  • Packpåsen är inte rund utan mer som ett rektangulärt block vilket gör att de är lättare att packa och tar mindre plats i packningen i och med att formen på påsen minimerar döda utrymmen.

Pillowsack är tillverkad av 30D Sil-Nylon Cordura. Väven är tät (sömmarna och öppningen är dock inte täta) och rivstark, speciellt i förhållande till sin låga vikt. För ytterligare viktbesparing har Granite Gear använt sig av Micro-Cord och Micro-Cordlock av hög kvalitet. Där snöret (Micro-Cord) går in i påsen har Granite Gear förstärkt med Hypalon. Hypalon är en mycket slitstark variant av Polyethylene. Detta innebär att påsen inte kommer gå sönder där snöret går in vilket är ett vanligt problem på andra packpåsar som skippat denna typen av förstärkning. Hypalon är också lättare samt sitter kvar mycket bättre än förstärkningar i mässing som sitter på tyngre packpåsar.

Vikt. 57 gram.

Material: 30D Sil-Nylon och fleece.

Mått: 37 x 18 x 9 cm.

Volym: 6 liter.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension