Vandra Gröna Bandet - En guide till svenska fjällvärlden

Artikelnummer: 9789186433871

Lagerstatus: 4

Författaren, Jörgen Johansson, är en av landets mest erfarna fjällvandrare, som också vandrat sin variant av Gröna bandet. Denna och många andra varianter delar han med sig av i boken; rutter längs leder och genom stiglöst land som är mindre välkända och använda.
239  :-
ELLER

Detaljer

Gröna Bandet är en unik vandring eftersom det inte är en markerad vandringsled. Det är snarare en inspiration till att vandra 130–140 mil genom den svenska fjällvärlden. När du vandrar Gröna Bandet ska du ta dig från Grövelsjön upp till Treriksröset. Vägen väljer du själv.

Författaren, Jörgen Johansson, är en av landets mest erfarna fjällvandrare, som också vandrat sin variant av Gröna bandet. Denna och många andra varianter delar han med sig av i boken; rutter längs leder och genom stiglöst land som är mindre välkända och använda. Det innebär att även den som inte planerar att vandra hela Gröna Bandet får en mängd tips och inspiration till kortare turer i hela den svenska fjällkedjan.

Det här kan boken erbjuda:

  • Vägval för den som vill vandra hela Gröna Bandet, antingen man vill vandra kortast eller vackrast.
  • Översikt över hela fjällvärlden, för den som vill få inspiration till kortare vandringar på kanske 3-7 dagar.
  • Tips om fina vandringar ”på den vilda sidan” bortanför leder och broar.
  • Tips om hur man får en lätt packning, men ändå tillräckligt bekväm och säker för att klara en av världens tuffaste vandringsmiljöer. Men också om vandringsteknik i stiglöst land.

Förlag: Vildmarksbiblioteket

Författare: Jörgen Johansson

ISBN: 9789186433871

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension