Calazo

Vandra i Stockholms skärgård

Artikelnummer: 9789189079359

Lagerstatus: 1

Stockholms skärgård bjuder dig som vandrar på en fantastisk blandning av små pittoreska fiskebodar, sandstränder, solvarma klippor och hamnkrogar.
299  :-
ELLER

Detaljer

Alla vandringar i den här boken startar med en båttur. En stund senare kliver du av på en ö och börjar gå. Stockholms skärgård bjuder dig som vandrar på en fantastisk blandning av små pittoreska fiskebodar, sandstränder, solvarma klippor och hamnkrogar. Samtidigt kan du som är uppmärksam hitta orkidéer eller se stora rovfåglar som fiskgjuse och havsörn lyfta från talltopparna.

Turförslagen i boken är utspridda över hela Stockholms skärgård – från det natursköna sommarparadiset Arholma i norr till den sista utposten Landsort i söder. Turerna är upplagda med hänsyn till skärgårdsbåtarnas tidtabeller. Om du väljer att åka tillbaka samma dag eller sova över på ett vandrarhem eller i eget tält är helt upp till dig.

Författaren Gunnika Isaksson-Lutteman har skrivit flera populära guideböcker om vandring. Hon är bosatt i skärgårdens ”huvudstad” Vaxholm och har spenderat stora delar av sitt liv bland öarna och fjärdarna, omväxlande i segelbåt, kajak och till fots.

Förlag: Calazo

Författare: Gunnika Isaksson-Lutteman

ISBN: 9789189079359

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension