Calazo

Vandring kring Göteborg

Artikelnummer: 9789188779960

Lagerstatus: 3

De 55 vandringarna i den här boken kommer att tillfredsställa både din längtan till havet och ditt behov av att strosa genom tysta storskogar.
299  :-
ELLER

Detaljer

De 55 vandringarna i den här boken kommer att tillfredsställa både din längtan till havet och ditt behov av att strosa genom tysta storskogar. Slottsskogen och Botaniska i all ära – vandring kring Göteborg är så mycket mer!

Här hittar du allt från riktiga vildmarksvandringar på över två mil till kortare vändor bland sommarstugor och bryggor. De flesta turerna ligger inom en radie på 30 km från centrala Göte­borg, vissa når du med spårvagn medan andra kräver en kortare resa med bil eller buss.

Författaren Annelie Pompe har varit aktiv på elitnivå inom klättring, mountainbike, athletic fitness och fridykning. På meritlistan står ett världsrekord i djupdykning på ett andetag och en bestigning av Mount Everest. Under de många träningspassen har hon vandrat eller sprungit i princip allt som ser ut som en stig runt hem­staden Göteborg. Några av favoriterna har hamnat i den här boken.

Detta är den tredje utgåvan av boken.

Utgivningsår: 2019

Förlag: Calazo

Författare: Annelie Pompe

ISBN: 9789188779960

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension