DMM

Vault Wiregate, Red/Silver

Artikelnummer: A558

Lagerstatus: 3

DMM Vault Wiregate är en utrustningskarbin som går att hantera med en hand.
599  :-
ELLER

Detaljer

DMM Vault Wiregate är utrustningskarbinernas Roll Royce. Den är tillverkad i metall istället för plast, den sitter bättre och säkrare på selen och "hyllan" man kan avlasta utrustning på när man tar bort utrustning är större.

Tanken är att man sätter den i klätterselen eller avbärarbältet på ryggsäcken. En del selar och ryggsäckar har speciella infästningspunkter för den här typen av karbiner vilket ofta medför en stabilare placering för karbinen.

Största användningsområdet för den här typen av karbiner är att klippa i och ur isskruvar med en hand, vilket underlättar placering av isskruvarna avsevärt. Även arboristerna (trädklättrarna) använder de här karbinerna till att hänga utrustning på.

Karbinen är tillverkad av aluminium och grinden av rostfritt stål. Man säkrar den i selen eller ryggsäcken med en skruv vilket minskar risken för att den ska rotera eller röra sig från den position man vill ha den i.

OBS! Detta är en utrustningskarbin, den har ingen testad brottstyrka och ska således inte användas till att hänga eller falla i.


Vikt: 63 gram.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension